Incassobureau Studo: wij innen uw onbetaalde facturen

Als organisatie richt u zich graag op wat telt: uw core business. Betalingsherinneringen versturen en openstaande facturen telefonisch opvolgen horen daar niet bij. Daarvoor schakelt u best een professioneel incassobureau in. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.

✓   No cure, no pay
Innen we als incassobureau geen openstaande vorderingen, dan betaalt u niets.

✓   Persoonlijke aanpak
De zaakvoerder waakt er persoonlijk over dat de relatie met uw klant(en) behouden blijft en gaat steeds uit van een transparante, respectvolle aanpak.

✓   Tijdsbesparing en geen zorgen
U focust zich op uw kernactiviteiten, ons incassobureau zorgt voor een vlotte afhandeling van uw openstaande facturen.

Openstaande facturen? Incassobureau Studo zorgt voor een snelle terugbetaling. Bezorg ons gerust uw vordering(en).

Mijn vordering indienen

Wij nemen de volledige incasso- of bemiddelingsprocedure en bijhorende administratieve taken in handen op een persoonlijke en efficiënte manier. Elk dossier is anders, maar we verkiezen in eerste instantie een minnelijke aanpak.  Juridische kosten vermijden we zoveel mogelijk. 
Concreet betekent dit voor u: een snelle afhandeling van uw dossier(s), beperkte kosten en het behoud van uw klantenrelatie. 

Bovendien werken we als incassobureau niet met onpersoonlijke, automatische systemen om uw klanten te contacteren, maar doet de zaakvoerder dit zelf. Zo bent u zeker van een respectvolle en beleefde communicatie met uw debiteur(en). Want een goede, positieve relatie met uw klanten behouden is voor ons het belangrijkst.

Incassobureau met persoonlijke aanpak

Professionaliteit, eerlijkheid en respect zijn belangrijke kernwaarden voor ons. We bekijken dossier per dossier de beste aanpak voor uw openstaande vorderingen en bieden steeds vakkundig advies en professionele bemiddeling. Bovendien bent u bij ons zeker dat er geen onnodige kosten aan te pas komen. 

Op zoek naar een ervaren incassobureau? Contacteer ons vrijblijvend.

Een afspraak maken